Ρωτήστε το γιατρό

22 210 80900

Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 21:00

2221080900

Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 21:00

Ολοκληρωμένες μαιευετικές,
γυναικολογικές - χειρουργικές υπηρεσίες

Τοκετός

Φυσιολογικός.

Καισαρική Τομή.

Καισαρική Τομή Δίδυμης Κύησης - Dr. Γιώργος Σάρλης
Καισαρική Τομή Δίδυμης Κύησης - Dr. Γιώργος Σάρλης
Καισαρική Τομή Δίδυμης Κύησης - Dr. Γιώργος Σάρλης
Photogallery - Καισαρική Τομή Δίδυμης Κύησης - Dr. Γιώργος Σάρλης

Επισκληρίδιος.

Βλαστοκύτταρα.

Τα βλαστικά κύτταρα του ομφαλοπλακουντιακού αίματος είναι αρχέγονα κύτταρα που μπορούν να μετασχηματιστούν σε πολλούς διαφορετικούς τύπους κυττάρων και συλλέγονται τη στιγμή της γέννησης.

Το ομφαλοπλακουντιακό αίμα περιέχει πολλά είδη βλαστοκυττάρων όπως αιμοποιητικά βλαστοκύτταρα που παράγουν τα κύτταρα του αίματος με σενχυματικά βλαστοκύτταρα που μπορούν να εξελιχθούν σε κύτταρα τα οποία μπορούν να εξελιχθούν σε κύτταρα των οστών, των χόνδρων, του λίπους και άλλων ιστών. Μια ειδική κατηγορία βλαστοκυττάρων είναι τα μη περιορισμένα πολυδύναμα σωματικά κύτταρα τα οποία μπορούν να εξελιχθούν σε οποιοδήποτε τύπου ενήλικου κυττάρου.

Τα βλαστικά κύτταρα έχουν το ρόλο του επισκευαστικού συστήματος για το σώμα αναπληρώνοντας διαρκώς άλλα κύτταρα. Τα βλαστοκύτταρα σήμερα χρησιμοποιούνται ευρέως για την θεραπεία περίπου 70 διαφορετικών ασθενειών του αίματος όπως διάφορες μορφές λευχαιμίας και λεμφωμάτων, βαριές μορφές αναιμίας, ανοσοανεπάρκειες, μεταβολικά σύνδρομα, θεραπεία όγκων όπως το νευροβλάστωμα και το ρετινοβλάστωμα.

Επίσης έχουν χρησιμοποιηθεί ως συμπληρωματικές θεραπείες σε 40 (σαράντα) διαφορετικές ασθένειες όπως ο διαβήτης τύπου 1 (ένα), σκλήρυνση κατά πλάκας, εγκεφαλική παράλυση, αποκατάσταση του καρδιακού μυ μετά από έμφραγμα, αποκατάσταση τραυματισμένης σπονδυλικής στήλης και αναγέννηση διάφορων οργάνων όπως οι νεφροί, το ήπαρ, το πάγκρεας και άλλα.).

Φύλαξη Ιστού Ομφαλίου Λώρου.

Ο ιστός του ομφαλίου λώρου περιέχει τα μεσεγχυματικά βλαστικά κύτταρα τα οποία μπορούν να καλλιεργηθούν και να πολλαπλασιαστούν υπό ελεγχόμενες εργαστηριακές συνθήκες και να χρησιμοποιηθούν σε πολλές θεραπευτικές εφαρμογές όπως στη γονιδιακή θεραπεία, στην ανάπλαση και αναγέννηση των ιστών.

Θηλασμός (Συμβουλές – Ψυχολογία).

Στο ιατρείο  μας η έγκυος  θα έχει την υποστήριξη από το εξειδικευμένο προσωπικό μας (Μαία – Διαιτολόγο – Γυμνάστρια – Ψυχολόγο)

Που θα μας βρείτε

Μεσογείων 2-4 (Πύργος Αθηνών, Κτίριο Α’), 8ος Όροφος.

Τρίτη και Παρασκευή 09:00-11:00
Τετάρτη 16:00-21:00

Λεωφ. Κηφισίας 37-39, Μαρούσι.

Καθημερινά και όλο το 24ωρο

Νεοφύτου 48Α, Χαλκίδα.

Δευτέρα – Παρασκευή (Εκτός Τετάρτης) 15:00-21:00
Τρίτη, Παρασκευή 11:00-14:00