Ρωτήστε το γιατρό

22 210 80900

Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 21:00

2221080900

Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 21:00

Ολοκληρωμένες μαιευετικές,
γυναικολογικές - χειρουργικές υπηρεσίες

Mommy Makeover

ΑΡΘΡΑ - Mommy Makeover & Κολπική Ξηρότητα - Dr. Γιώργος Σάρλης

Τονίστε την αυτοπεποίθησή σας, ξαναβρείτε τη σεξουαλικότητά σας μετά από έναν τοκετό.

Ο τοκετός είτε φυσιολογικός είτε με καισαρική τομή εκτός από τη χαρά και την ευτυχία που προσφέρει σε μια γυναίκα, δημιουργεί και αρκετές αλλαγές στο σώμα της και στη λειτουργικότητα της.
Η αποκατάσταση γίνεται με έναν συνδυασμό θεραπειών και τεχνικών που διεθνώς αναφέρεται σαν mommy makeover.

Ο συνδυασμός αυτός στοχεύει στην αποκατάσταση της εμφάνισης του σώματος μιας γυναίκας μετά την εγκυμοσύνη και τον τοκετό. Η εγκυμοσύνη , καθώς και οι πολλαπλοί τοκετοί δημιουργούν χαλάρωση στο πρόσθιο κοιλιακό τοίχωμα, στο στήθος, στα κολπικά τοιχώματα καθώς και ελαφρά ακράτεια ούρων.

Τα αποθέματα λίπους, οι ραγάδες, η απώλεια του της ελαστικότητας του δέρματος μπορούν να αντιμετωπιστούν με την εφαρμογή των καλύτερων διαθέσιμων θεραπευτικών επιλογών μετά από προσεκτική αξιολόγηση. Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός εξειδικευμένου προ-εγχειρητικού σχεδιασμού που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας και θα παρέχει ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Οι συνηθέστερες θεραπείες που εφαρμόζονται από τον γυναικολόγο για την αισθητική και λειτουργική αποκατάσταση αυτών των προβλημάτων είναι οι ραδιοσυχνότητες (RF), τα λέιζερ, οι ενέσιμες θεραπείες με αυτόλογη έγχυση πλάσματος (PRP) και υαλουρονικό οξύ (HA) και Botox . Εφόσον προηγηθεί μια λεπτομερής κλινική εξέταση και συζήτηση για τις προτεραιότητες που έχει η κάθε γυναίκα, εφαρμόζονται αυτές οι τεχνικές με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Οι θεραπείες με λέιζερ και ραδιοσυχνότητες στοχεύουν στην αποκατάσταση της χαλάρωσης των κοιλιακών τοιχωμάτων , του κόλπου, του στήθους και της ουρήθρας, χρησιμοποιώντας διάφορες κεφαλές και συχνότητες. Χρειάζονται περίπου από 3 έως 6 συνεδρίες χρονικής διαρκείας 30 -40 λεπτών για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σημαντική είναι βέβαια η επανάληψη αυτών σε τρεις και σε έξι μήνες. Στο μεσοδιάστημα δίνονται διατροφικές οδηγίες, ασκήσεις σώματος συμπεριλαμβανομενου και του κολπικού τοιχώματος.

Βοηθητικά δίνονται και δερμοκαλλυντικά σκευάσματα για άμεσα αποτελέσματα. Οι ενέσιμες θεραπείες στοχεύουν στην αποκατάσταση του κολλαγόνου και των ινών ελαστίνης, βελτιώνοντας έτσι την αιματική κυκλοφορία με αποτέλεσμα τη σύσφιξη των χαλαρών ιστών και τη λειτουργική αποκατάσταση των κολπίσκων τοιχωμάτων και της ουρήθρας. Οι θεραπείες αυτές είναι ασφαλείς χωρίς παρενέργειες, έχουν πολύ καλό τελικό αποτέλεσμα, γίνονται σε επίπεδο ιατρείου , αλλά και σε ειδικά κέντρα αποκατάστασης που συνδυάζουν το ξενοδοχειακό κομμάτι, τη ψυχική χαλάρωση, τη διατροφή, τη γυμναστική και τις θεραπείες. Τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτυχθεί τέτοιες μονάδες και στη πατρίδα μας με προσωπικό το οποίο είναι εξειδικευμένο και είναι άρτια εξοπλισμένες.

Dr. Γεώργιος Σάρλης
Χειρουργός Γυναικολόγος ειδικός στην Κοσμητική Γυναικολογία.

Πηγή: www.iciao.gr

Που θα μας βρείτε

Μεσογείων 2-4 (Πύργος Αθηνών, Κτίριο Α’), 8ος Όροφος.

Τρίτη και Παρασκευή 09:00-11:00
Τετάρτη 16:00-21:00

Λεωφ. Κηφισίας 37-39, Μαρούσι.

Καθημερινά και όλο το 24ωρο

Νεοφύτου 48Α, Χαλκίδα.

Δευτέρα – Παρασκευή (Εκτός Τετάρτης) 15:00-21:00
Τρίτη, Παρασκευή 11:00-14:00